Szolgáltatásaink

Miben segít Önnek a Menza Kártyával igénybe vehető Online Menza szolgáltatás?

Online ételrendelés

Ön az FH Gasztro Kft.
 partnereként kényelmesen, akár otthonról is összeállíthatja és megrendelheti diákjai vagy gyermeke menüjét, amennyiben rendelkezik Menza Kártyával.

Rendelések módosítása

Minden nap 9.00-ig módosíthatja, vagy lemondhatja a másnapra megrendelt étkezést, így nem kell olyan ételért fizetnie, amelyet az intézmény diákja vagy gyermeke nem fogyaszt el. Költségei minimalizálása mellett ezzel a felesleges környezetterhelést is mérsékelni tudjuk

Közvetlen visszajelzés

Az Online Menza rendszerén keresztül közvetlenül az ételeket készítő FH Gasztro Kft-hez tudja eljuttatni visszajelzését, amire a lehető legrövidebb időn belül reagál a vállalkozás ügyfélszolgálata, így minden partnerünk biztonságban tudhatja diákjai vagy gyermeke étkezését.

Online dietetikus

Dietetikusaink minden szakmai segítséget megadnak Önnek, hogy össze tudja állítani a táplálékallergiában, vagy egyéb betegségben szenvedő diákok menüjét, ezzel is támogatva kiegyensúlyozott és egészséges fejlődésüket.

Írjon nekünk

Amennyiben kérdése van az Online Menza szolgáltatás működésével kapcsolatban, vagy valamilyen akadályba ütközik annak használata során, esetleg Menza Kártyáját nem tudja megfelelően használni, forduljon hozzánk bizalommal!
Ügyfélszolgálatunk a lehető legrövidebb időn belül segít megoldani problémáját.